Revisió del arpegi que explora la tonalitat major


Recentment he revisat les taules d'exercicis que fan servir les combinacions possibles entre els 4 dits de la mà esquerra i els 2 de la mà dreta. La primera vegada que els vaig veure (¿.. 1977…?), Arthur Bernstein era el meu professor de baix a l'AULA de Vallvidrera i eren part del homework. La revisió ha anat en la línia d'utilitzar les combinacions de 4 dits repetint un, de manera que tenim 5 dits a cada combinació. Si les fem servir alternant religiosament els dits de la mà dreta, ens trobarem amb algunes situacions que mai havíem practicat abans i en les que probablement perdíem precisió rítmica una mica (o no tan poc…).

En la mateixa línia, he revisat aquest arpegi:
Arpegi que explora les maneres de l'escala major (baix elèctric)

De manera que el patró té ara 9 notes en lloc de 8. Per tant un nombre senar de notes. D'aquesta manera, cada vegada que comences el patró ho fas amb un dit diferent a la mà dreta.

Arpegi que explora les maneres de l'escala major 9×8 (baix elèctric)


Comments

Revisió del arpegi que explora la tonalitat major — 7 comentaris

  1. Punts magnífic conjunt, vostè acaba de guanyar un nou logotip lector. Què recomanaria vostè pel que fa a la publicació que va fer un parell de dies en el passat? Tot positiu?

  2. És com llegir la meva ment! Vostè sembla entendre molt sobre aquest, com vostè va escriure el llibre en ell o alguna cosa. Jo crec que vostè podria fer amb algunes p.c. per obligar a la casa missatge una mica, No obstant això, en lloc que, que és el bloc fantàstic. Una lectura fantàstica. Definitivament vaig a estar de tornada.

  3. Moltíssimes gràcies per compartir això amb tots nosaltres, realment s'adona del que està parlant! Marcat. Si us plau, a més, consultar a la meva pàgina web =). Anem a tenir un contracte d'intercanvi d'enllaç entre nosaltres

  4. Algú essencialment donar un cop de mà per fer de manera significativa els articles que havia estat. Aquesta és la primera vegada que freqüentaven la seva pàgina web i en aquest punt? Em va sorprendre amb la investigació que va fer per crear aquest particular va posar increïble. Excel · lent treball!

  5. Excel · lents punts en total, que acaba de rebre un nou lector. Què podria suggerir sobre el seu missatge que vostè simplement fa uns dies en el passat? Qualsevol assegurança de?

Deixa un comentari