A. Jacob & Jordi Gaspar - BLOW

Aquesta aventura va començar fa dos anys. "Andreu i jo coincidim en una jam session i , després de parlar una estona, ens vam posar d'acord per treballar junts, el punt de partida serien les seves composicions i les meves, que vam decidir signar a mitges en tot cas. Les sessions eren màgiques. Jo vaig posar en mans d'Andreu algunes composicions meves i el va posar en les meves algunes de les seves; amb les posteriors negociacions en què es barrejaven producció, barreja, composició i arranjaments. La resta van ser músiques creades en les mateixes sessions, nosaltres sols o amb col.laboracions estelars com la increïble veu i el sitar de Carmen Sansa, el cant harmònic de Pedro Argüelles, el contratenor Carlos Bueno i les flautes del desaparegut Natxo Romero. El mestre A. Jacob es el responsable de la masterización y el disco lo edita y distribuye Almoukri Records. Aquesta és la portada: