“La Tempesta” i Albert Roig, premi Jocs Florals De Barcelona 2011

El poeta Albert Roig ha recollit el premi el passat dilluns, 16 de maig, en una cerimònia al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, el premi de poesia Jocs Florals de Barcelona 2011 per l’obra “La Tempesta”.

“La Tempesta” és, precisament, el text que ens va fer arribar l’Albert quan vam parlar de muntar un espectacle de música i poesia. La veritat és que tant Mònica Van Campen com jo vam quedar molt tocats i portàvem mesos cuinant aquests texts quan ha tingut lloc aquest reconeixement. “Una Música De Cavalls Negres”, el nom del nostre petit espectacle, és precisament el títol d’un dels texts de “La Tempesta”.

Vaig fer aquesta foto abans de l’entrega del guardó.

Saló de Cent, el 16 de maig 2011

Saló de Cent, el 16 de maig 2011

Després vam anar a la conferència que donaven el mateix Albert Roig i el Xavier Lloveras sobre l’obra “L’estiu de les paparres”, escrita per A.R. amb pròleg de X.L., que en el seu moment va qüestionar l’establishment cultural en relació a la literatura catalana i això va portar cua. Per mi va resultar molt interessant aquesta revisió argumentada pels mateixos autors, i especialment divertit pef les semblances que vaig anar trobant amb la situació de les músiques.


Comments

“La Tempesta” i Albert Roig, premi Jocs Florals De Barcelona 2011 — 2 comentaris

Deixa un comentari