Presentació del llibre “La tempesta” d’Albert Roig

Edicions 62 publica “La tempesta” obra guanyadora del Premi de Poesia dels Jocs Florals.

L’acte tindrà lloc el dimarts 29 a les 20:00h, presidit per Jaume Ciurana i Llevadot, tinent d’alcalde de cultura, coneixement, creativitat i innovació, i per l’editor Xavier Folch i Recasens, comptarà amb la col·laboració de Perejaume, Sílvia Bel, Mònica Van Campen, Maria del Mar Bonet, Eloi Prat i Jordi Gaspar.

Ara fa un any i mig que la Maria Del Mar Bonet em va recomanar llegir-me l’Albert Roig, ella ens coneixia a tots dos i em va dir que potser trobaria lletres en les que posar les meves músiques.
Després, vaig coincidir amb la Mònica Van Campen, que també coneixia l’Albert; ell va compartir amb nosaltres una versió encara en la cuina de “La Tempesta”, i vam muntar “Una Música De Cavalls Negres”.

I ja posats, va resultar que alguns texts demanaven ser cançons. I aquí vam començar aquesta particular cuina cançonera. Pel mig van premiar l’Albert amb els Jocs Florals d’enguany.

Per la presentació hi hauran les intervencions del regidor i l’editor, una glossa per el Perejaume, l’Albert declamarà un text i la Sílvia Bel declamarà alguns texts escollits de “La Tempesta”. A més a més hi hauran uns cants que he musicat a partir de text de “La Tempesta”.
Amb la Mònica Van Campen presentarem “Desert”, “Una música de cavalls negres” i “Gos”.
Acompanyaré l’Eloi Prat interpretant tres cançons, “Els Amants” (de la versió de Zoraida Burgos i Albert Roig de Die Liebenden, de R.M.Rilke); “Si amb el foc de les meves mans” (del text de R.M. Rilke “Si je pourrais avec mes mains brûlantes…”, versió de Albert Roig) i Invisibles (del text de Albert Roig “Teix”).
I acompanyaré la Maria Del Mar Bonet dues cançons: “Alegre és la nit” (del poema “Illa” de l’Albert Roig, dedicat a ella) i Naixement (del poema de R.M.Rilke “La porteuse des fleurs”, versió de l’Albert Roig).

Data: 29/11/2011
Lloc: La Caldera
Adreça: Torrent del Vidalet 42
Hora: 20:00h


Deixa un comentari