25 anys amb el Geni Barry

Ja fan aproximadament 25 anys que vaig començar a tocar amb el Geni Barry.

Segons ell explica, el Geni anava acompanyant el Tete Montoliu i havia estat en una gira amb el Bobby Hutcherson, el Tete i el Geni eren molt amics. El Geni li va demanar al Tete si coneixia algun contrabaixista que toqués jazz (fa 25 anys n’hi havien 2 o 3) i el Tete li va dir que em truqués, dons en aquella època coincidíem a la Big Band Del Taller Del Músics. També segons el Geni, el Tete es pensava que jo tocava el contrabaix, però jo encara no en tenia, anava a la Big Band amb un baix elèctric sense trastes i amb cordes d’entorxat pla que acostaven el so al del contrabaix.

En aquesta foto, al bar l’Eixample, que havia al carrer Consell De Cent amb Girona.

1988-geni-jordigaspar-eixample_300

L’any 1990, el meu amic Mario Rossy va marxar a New York a estudiar. Va tenir la bona idea de deixar-me un contrabaix Paulus a veure si jo era capaç de tocar-lo. Aquell estiu em vaig posar les piles, en aquesta foto deuria ser Nadal del 90, a l’Eixample un altre cop…

1990-geni-jordigaspar-eixample2

Hem anat coincidint . En aquesta foto en trio amb el Joan Díaz, al Jamboree. Feiem aquest bolo per preparar la participació al Festival De Jazz de Barcelona de 1998, teniem un concert al Palau De La Música, teloners del Joshua Redman.

1998-barry-gaspar-diaz

Després d’aquell Palau, tocavem al Griffin, a Sabadell.

2006-barry-gaspar 11

Al 2007, al Festival De Jazz d’Andorra, en quartet amb el Joan Monné i el Xavi Hinojosa

2007-geni4-andorra

Això és un concert a Sitges a l’estiu del 2009.

2009-geni-gaspar-sitges

Aquesta foto és a l’estudi Rosazul, en la gravació del disc Snake With Surprise, del Daniel Cros i el Geni. A l foto també hi ha el José Alberto Medina.

2010-genibarri-jamedina-jgaspar

Aquí tocant a Gràcia, novembre passat, preparem un treball a mitges.

2010-gaspar-geni


Comments

25 anys amb el Geni Barry — 1 comentari

Deixa un comentari