Estrena de “Una Música De Cavalls Negres”

Primavera Poètica a la Garriga

Primavera Poètica a la Garriga

Estrenem “Una Música De Cavalls Negres” a la 7a edició Festival Primavera Poética a La Garriga. Després de moltes setmanes retocant músiques, espais, diccions,… ens hem submergit als texts de l’Albert Roig, poesia i prosa en català; i hem deixat que alguns prenguessin forma de cançó, altres han esdevingut relat i altres han mantingut statu de poema quan, al nostre laboratori particular, els hem barrejat amb les sonoritats del contrabaix i la guitarra baixa.
Cal remarcar que els texts de l’Albert Roig tenen una qualitat musical important. Tenen, com la música, una bellesa formal que permet moltes vegades extasiar-se només escoltant la successió de mots i frases que permeten volar la pròpia evocació. Sempre trobes un sentit, un significat profund i vital alhora, quasi argument. Però, també com la música, permeten tornar i retornar a la mateixa lectura tot trobant matisos que semblaven amagats.

Ens veiem el dissabte 7 de maig, a les 21h al Teatre de la Garriga – El Patronat .
Carrer El Passeig, 42
08530 La Garriga

O diumenge 8 a l’Heliogàbal, a Gràcia
Ramon i Cajal 80
metro Pl.Joanic, L4
T. 933 017 564

[get_posts category_name=”cavalls-negres” numberposts=15 orderby=”post_date” fields=”post_title” fields_classes=”class1″ fields_make_link=”true”]


Comments

Estrena de “Una Música De Cavalls Negres” — 3 comentaris

  1. Crec una llicència d'una resposta quan m'agrada un
    publicar en un lloc web o tinc alguna cosa d'afegir a la discussió.

    És el resultat de la passió apareix l'article I navegat. I en aquesta música Brand New post D'Un Cavall Negre. Jo estava emocionat prou per escriure un pensament :) Jo en realitat tenen 2 preguntes per a vostè si és allright. Podria ser només jo o què s'assembla com alguns dels comentaris apareixen com si es ve des del cervell visitants morts? 😛 And, si estàs escrivint en altres llocs socials en línia, M'agradaria seguir. Vols fer una llista completa de les adreces URL de les pàgines comunals com el seu perfil de LinkedIn, La pàgina de Facebook o Twitter Feed?

  2. Pingback: Haircut Coupons

  3. Pingback: Hydrogen Gas Formula

Deixa un comentari