Estrena de “Una Música De Cavalls Negres”

Primavera Poètica a la Garriga

Primavera Poètica a la Garriga

Estrenem “Una Música De Cavalls Negres” a la 7a edició Festival Primavera Poética a La Garriga. Després de moltes setmanes retocant músiques, espais, diccions,… ens hem submergit als texts de l’Albert Roig, poesia i prosa en català; i hem deixat que alguns prenguessin forma de cançó, altres han esdevingut relat i altres han mantingut statu de poema quan, al nostre laboratori particular, els hem barrejat amb les sonoritats del contrabaix i la guitarra baixa.
Cal remarcar que els texts de l’Albert Roig tenen una qualitat musical important. Tenen, com la música, una bellesa formal que permet moltes vegades extasiar-se només escoltant la successió de mots i frases que permeten volar la pròpia evocació. Sempre trobes un sentit, un significat profund i vital alhora, quasi argument. Però, també com la música, permeten tornar i retornar a la mateixa lectura tot trobant matisos que semblaven amagats.

Ens veiem el dissabte 7 de maig, a les 21h al Teatre de la Garriga – El Patronat .
Carrer El Passeig, 42
08530 La Garriga

O diumenge 8 a l’Heliogàbal, a Gràcia
Ramon i Cajal 80
metro Pl.Joanic, L4
T. 933 017 564

[get_posts category_name=”cavalls-negres” numberposts=15 orderby=”post_date” fields=”post_title” fields_classes=”class1″ fields_make_link=”true”]


Comments

Estrena de “Una Música De Cavalls Negres” — 1 comentari

  1. Pingback: Hydrogen Gas Formula

Deixa un comentari