Poesia i música a la presentació de “La Tempesta”

He muntat aquest vídeo de la presentació de “La Tempesta”. La fiesta fué fantástica.

Vam estar tot el dia en “La Caldera” seva preparació. Per diferents raons al final no vam poder comptar ni amb Ferran Savall ni amb María Del Mar Bonet, amb tots els assaigs que portàvem entre pit i esquena. Per sort va aparèixer Laia Cagigal, es va aprendre les cançons la vigília, assagem al matí ia la nit va enamorar a tots.
Però no va ser l'única que va estar impressionant. Després de les presentacions del conseller Ciurana, L'editor Folch i del poeta Pere Jaume, Albert Roig va començar l'espectacle amb la lectura de “La Mar i el Mirall”.
Després va venir la part de Mònica Van Campen, amb la qual interpretem tres peces del nostre espectacle “Una Música De Cavalls Negres”, basada en els mateixos textos de “La Tempesta”. Em van fer curts, ella va estar fantàstica.
A continuació vaig quedar a l'escenari amb el baríton Eloi Prat. Estic especialment content amb aquesta cançó que vaig compondre a partir del poema “Els Amants”, adaptació al català per Albert Roig del poema “Der Liebenden” de R.M.Rilke. El text apareix primer en català i després en alemany, amb melodies gairebé idèntiques. Això va ser un moment bonic. I dues cançons: “Si amb el foc de les teves mans…” i “Invisibles”, dels poemes “La Tempesta”.
Després va pujar Sílvia Bel i va llegir uns poemes escollits de “La Tempesta”. Començant per “Ulises”. Els textos són brutals i no havia vist ningú llegir poemes com ho fa Silvia Bel.
I, finalment, vam anar a l'escenari Laia Cagigal i jo, a cantar dues cançons: “Naixement”, adaptació per Albert Roig del poema “La porteuse des fleurs” de R.M.Rilke; i “Alegre és la nit”, fragment del poema “Illa”, inclosos en “La Tempesta”.
Les meves més sinceres felicitacions a tots…


Deixa un comentari